Cal Pauet és una casa rural herència de la casa pairal que amb el mateix nom s’ha mantingut durant segles. Ubicada al nucli de Sant Joan Fumat, es troba a 5 minuts d’Andorra, i a 10 minuts de la Seu d’Urgell.

Amb una tradició de 10 anys, a Cal Pauet ens distingim per una cuina exquisita amb productes del país, i per un tracte familiar i personal. Disposem d’un restaurant propi, d’habitacions amb règim de mitja pensió, i d’apartaments.

Des de Cal Pauet disposeu d’una oferta variada. Es un lloc ideal per realitzar excursions a peu, en 4 x 4, sortides al bosc. La vall de St. Joan disposa d’un ric patrimoni natural, com mostra l’esglèsia de St. Martí d’Ars, amb un campanar rodò únic en el Pirineu, o l’esglèsia de Sta. Agnès de Farrera. Així ens trobem enmig de dos parcs naturals, el de l’Alt Pirineu i el del Cadí-Moixerò.

També podeu accedir a Andorra, i disfutar dels encants del país dels Pirineus (“shopping”, Caldea, pistes d’esquí …). A pocs minuts de St. Joan Fumat hi ha el conjunt de pistes d’esquí d’Andorra (Pas de la Casa, Grand-Valira, Ordino-Arcalis…), aixi com les pistes de la Cerdanya i de la Catalunya Nord (la Molina, Puigmal, Porta-Pimorent…)